in speeltuin

Mijn boek ?

Ik heb altijd al de behoefte gehad om te schrijven. En op mijn 32e ben ik dan echt serieus bezig met een boek!

Talloze verhalen ben ik al begonnen, fictie en non-fictie. Ik voel altijd de behoefte om over mijn eigen ervaringen te schrijven en die te delen met anderen, wie weet heeft iemand er wat aan (en zie daar: inmiddels mijn derde blog en een goedgevuld YouTube-kanaal). En als je erom moet lachen is dat helemaal mooi meegenomen.

Voor de zoveelste keer was ik dus aan een non-fictieboek begonnen, iets met scheiden voor je 30e. En ineens bedacht ik me.. wat nou als het allemaal anders was gelopen? Hoe had ik er dan nu bij gezeten? Was ik dan nog vrijgezel? Had ik 60 uur per week gewerkt? Of had ik jankend elke avond een fles wijn leeggeharkt?

Et voila, een verhaal ontspon zich in mijn gedachten. Wat begint als bekend, loopt uit op wat mijn fantasie ervan maakt en dat vind ik HEERLIJK! Geweldig om een personage te kunnen laten doen wat je wilt en letterlijk alle kanten op te kunnen! Ik wist dat ik het wilde, maar voelde nooit zoveel plezier bij het opschrijven als nu.

Het kost nogal wat tijd, maar ik blijf het leuk vinden. Dus typ ik gestaag verder. Ik weet nog niet zo goed wat ik moet doen als het af is, maar zou jij het leuk vinden om het te lezen? Denk je dat ik het kan, een leuk verhaal verzinnen dat jou een paar avondjes leesplezier oplevert?

8 thoughts on “Mijn boek ?

  1. Kan niet wachten. Super om iets te doen met zoveek plezier en waar je zoveel energie van krijgt. Ben echt heel benieuwd.

Comments are closed.