img_2461

5 last-minute Sinterklaascadeautips voor kinderen

Chique is het natuurlijk niet en al helemaal niet voor kindjes, maar je zal omhoog zitten op 5 december zelf. Er mist nog een cadeautje! Geen stress, hierbij 5 last-minute Sinterklaascadeautips.

Cadeaus splitsen

Pakjes uitpakken is minstens half the fun voor die kleintjes. Kijk je cadeautjes eens goed door, misschien kun je een pakje met meerdere autootjes uit elkaar halen en ze apart verpakken. Of het kleurboek en de kleurtjes apart.

Supermarkt

De supermarkt is je beste vriend als het op het laatste moment aankomt. Je vindt er in zo’n non-foodpad vaak (kleur)boekjes, kleurtjes, soms kleine speeltjes en vergeet ook de tijdschriften niet te checken.

Je eigen stash

Voor als je zelf kinderen hebt en je moet nog een cadeau hebben voor een ander: plunder die speelgoedkist van je eigen bloedjes. Daar maak je het later maar mee goed.

Kringloopwinkel

De kringloop of van die buurtwinkeltjes waar je voor weinig tweedehands spulletjes kan kopen zijn vaak een bron van leuk speelgoed en andere cadeaus. Je weet nooit waarmee je weer naar buiten komt en de prijzen zijn ook fijn. En je steunt vaak ook nog eens een goed doel.

Zelfgemaakte bon

Activiteiten of belevenissen zijn altijd leuk om te geven en om uiteindelijk ook te gaan doen natuurlijk. Maak zelf een bon die de ontvanger kan inwisselen voor een leuke activiteit. Natuurlijk is de bon van Sinterklaas afkomstig dus wees creatief in wat je erop schrijft. Met ‘Samen met je allerliefste tante ga jij…’ kom je al een heel eind.

Ik hoop toch maar dat jij je zak met cadeautjes al op orde hebt en geheel stressvrij het Sinterklaasavondje kan gaan beleven 😉 heel veel plezier!